Podjetje MCA

Najbolj prodajana notranja vrata na osnovi vlaknene plošče ali MDF, so zelo odporna na udarce vlago. Dodatno pa so na robovih nalepljene masivne nalepke debeline 5 mm, ki so rahlo zaokrožene in omogočajo ob poškodbah tudi obnavljanje.Običajno proizvajalci lepijo na robovih tankoslojni furnir, ki ga po poškodbi ni mogoče dobro zakrpati. Poškodba običajno ostane vidna.  Notranja vrata na osnovi MDF so bistveno kvalitetnejša in obstojnejša od notranjih vrat na osnovi iverne plošče. MDF vlaknene plošče so sestavljene iz tankih lesenih vlaken, ki so med seboj dobro spojene in dolge več centimetrov.  Notranjih vrat na osnovi iverne plošče zaradi nekvalitetne osnove ne izdelujemo, tudi razlika v ceni  med iverno ali vlakneno osnovo je minimalna, kvaliteta in vzdržljivost pa sta neprimerljivi.

MCA inženiring smo mlado podjetje ustanovljeno leta 2009. Lastnik in zaposleni imamo bogate izkušnje na področju svetovanja, prodaje in montaže stavbnega pohištva, saj smo vsi pridobivali izkušnje  v prejšnjih podjetjih več kot 10 let. Naše geslo je, da zadovoljna stranka pove še trem drugim in tega se držimo, ne potrebujemo TV reklam. Po tem nas poznajo.

Osnovna dejavnost podjetja je torej svetovanje, prodaja in montaža lesenega in PVC stavbnega pohištva (okna, vrata, zimski vrtovi), notranjih vrat, vseh vrst senčil (rolete, žaluzij, screen rolojev) in garažnih vrat.

Se je pa naše podjetje specializiralo na področju inženiringa- svetovanja na področju urejanja okolic (zasaditve….), strojnih, elektro inštalacij in svetil. Tu imamo podjetja, ki so profesionalna in naredijo vrhunsko delo. Če smo Vas prepričali, nas pokličite na tel. 041 692 114